Rendezvények

Ha egy különleges, természetközeli, elszeparált helyet keresel a rendezvényednek, legyen az családi vagy céges, a Kisbirtok Wellness Borbirtoknál biztos lehetsz a jó választásban.
Rugalmasan segédkezünk a rendezvények megszervezésében és lebonyolításában. Technikai felszereltségünk, tapasztalatunk és együttműködő partnereink (catering, sátorbérlés stb.) készséggel állnak rendelkezésedre.
Biztosított lesz a megfelelő szállás legyen szó a romantikus esküvőről, szuper csapatépítőről vagy felejthetetlen legénybúcsúról. 

Nyitott pincék napja

2021.07.31. - Böhönye

Nyitott Pincék Napja Böhönyén! Hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre idén első alkalommal a nyitott pincék napja, melynek során megismerkedhettek a böhönyei Szőlőhegy rejtett kincseivel, a Balatonboglári borvidék legdélebben fekvő pincéivel. Borkóstolóval, zenével, étel-itallal egybekötött pincetúrán vehetsz rész július utolsó napján. További részletek hamarosan. Kevesebb jelenjen meg

Esküvők

A birtok csendes természetközeli esküvői helyszínt kínál a polgári ceremónia, egy állófogadás vagy kisebb lakodalom és a kreatív esküvői képek megvalósítására. Kérhetsz vintage vagy rusztikus eneriőrt is a ceremónia helyszínére. A ház 13 főre szállást is biztosít így, ha szeretnétek elszállásolni a családot, bőven lesz helyetek.
Lehetőségetek van akár több nappal korábban érkezni, hogy kipihenten tudtok az oltár elé állni.
Ceremónia a természetben!

Kérd egyedi ajánlatunkat:

Csapatépítők

Több napos csapatépítő rendezvények, továbbképzések és workshopok megrendezésére is ajánljuk a birtokot, ha azt szeretnéd, hogy a csapat összerázódjon az esti sütögetések mellett és együtt töltsön egy kellemes hétvégét